•  BEMONG  Brood & Banket

  sinds 1975

 •  BEMONG  Brood & Banket

  sinds 1975

 •  BEMONG  Brood & Banket

  sinds 1975

 •  BEMONG  Brood & Banket

  sinds 1975

Missie

Ooit verbouwde de boer het graan. De molenaar maalde het graan tot meel. De bakker kneedde het meel tot deeg en bakte er brood van. Het waren artisanale beroepen van mannen, die naast hun zweet, in elk individueel product hun liefde, hun stempel en hun ervaring achterlieten.
De inbreng van de machines maakte de onderscheiden beroepen fysisch draaglijker en men kon specialiseren. De bakker herschoolde tot patissier en elk product werd een kunstwerk. Hij kreeg hiervoor de tijd door de automatisatie van het productieproces. Maar automatisatie kost geld en uiteindelijk was de finale oplossing schaalvergroting en digitalisering.

2016 is een kanteljaar

Wij openden een gloednieuw bedrijf op het industrieterrein Soerveld in Dilsen-Stokkem. Nieuwe machines en computers automatiseren en digitaliseren een groot deel van het productieproces. Ruimere werkplaatsen creëren optimale hygiënische werkomstandigheden om kwaliteitsvolle, smakelijke producten te produceren en te leveren aan een trouw cliënteel, dat ons al jaren haar vertrouwen schenkt.

Speciaal voor ons cliënteel verhoogden wij onze bereikbaarheid door bijkomende winkels te openen in Dilsen-Stokkem en Mechelen-aan-de-Maas.
Wij garanderen in elke winkel uiteraard de kwaliteit, die van ons verwacht wordt.

Wegens de uitbreiding komen er verschillende jonge, dynamische krachten ons personeelsbestand versterken. Samen met de huidige bezetting van toegewijde en ervaren vakspecialisten zorgen zij voor het opstapje naar de toekomst.

2018

Verhuis

Zaterdag 24 februari verhuisden wij naar Europalaan, 71 te Dilsen. De totaal vernieuwde winkel opende zijn deuren.

Order Online.

Start Webwinkel i.s.m ORDEO.

2019 ???????